Havspill

Det er jo dessverre ikke alle som alltid har en mulighet til å komme seg ut på sjøen til enhver tid, og kanskje heller ikke alle som i det hele tatt har mulighet til å se noe sjø, innsjø eller hav i det hele tatt fra der de bor eller i noen nærmeste område. Da er det kanskje deilig å ha noe spill med et ordentlig fint hav tema tilgjengelig til de gangene en ønsker å bare komme seg «vekk» og ut til havet om det så bare er snakk om på pc- skjermen eller på en annen bærbar enhet en måtte ha. Her er det virkelig nok å velge mellom, helt fra de enkle nesten litt barnslige spillene til de mer actionfylte og spennende spillene med grafikk som er så bra at det nesten kunne blitt tatt fra en film.

Et spill som heter Hero in The Ocean er et spill som virkelig har blitt populært, et spill som kombinerer eventyr, utforskning og som en ekte helt så må en dypt ned i havet for å finne de forsvunnede dykkerne.

Om en ønsker spill med enda litt mer spenning så er to gode tips spillene Dolphin Reef og Golf Fish som en finner på NorgesAutomaten. Dolphin Reef er en slot maskin som tar deg med dypt ned i havet som tilbyr både wild og scatter symboler. Nede i havet er en omringet av sjøhester, skilpadder og sjøstjerner, noe som gjør at en ønsker å bare gå seg vill i den vakre undervannsverdenen. Det andre spillet, Gold Fish, er også en slot maskin som inneholder mange morsomme ekstra features, og har iløpet av sin nokså kort levetid blitt utrolig populær blant spillere.

I tillegg til disse så er det mengder med spill på nett som faktisk er helt gratis å spille, eller så kan en jo alltids prøve seg på noen av de mer avanserte spillene som da må kjøpes til enten PC, Playstation eller andre konsoller.