Havet på nettet

Det er mye rundt det med det store åpne havet, kysten og sjøen som kan friste de aller fleste på en eller flere måter. Mange forbinder det med å være på sjøen og havet med det ultimate friheten, å kunne slappe av fullstendig enten det er helt alene eller med sine nærmeste familie eller venner. Mens noen forbinder sjøen og havet med noe adrenalinsfylt som kan være med på å gi dem en uforglemmelig, fartsfylt og spennende opplevelse som de bare kommer til å ville gjøre om og om igjen, gjerne med en litt mer spennende og ny vri for hver gang.

Dersom en er ute etter noe av det her så er det nok av inspirasjon og tips å finne på nettet også før en faktisk setter ut på tur selv. For de som ønsker å holde seg oppdatert på fiskenæringen for eksempel så er det en egen side for dette som heter KystOgFjord.no, en egen nyhetskanal som oppdateres jevnlig hvor en kan holde oversikten over priser på fisk, import og eksport og alt annet omkring fiske. Nettisden som heter Batliv.com tilbyr også utrolig mye nyttig informasjon og de har alt fra en egen nettbutikk, muligheten for å spørre ulike eksperter innenfor ulike områder. Der så finnes det også linker videre til andre sider som kan være interessante som Havna.com og Seilas.no.

I tillegg så finnes jo den velkjente siden VisitNorway.com som alltid har noe å tilby for enhver, der så kan en for eksempel søke etter aktiv ferie og da se etter tips til seiling og båt eller, fjord og kyst reiser eller andre ting.